MAJASPLACE.BLOGG.SE

DÄR ÄR DEN! denna kommer bli borttagen sen, så gå in där!

HIHIHIHIHIHIHI

hejsan.. är bloggsugen, men inte på denna blogg! jag startade en ny, men sen var jag så fucking dum så jag råkade ta bort den när jag nästan va helt klar.. så nu kommer de ta ännu längre tid innan jag bloggar! men håll koll här vetja så kommer min nya blogg snart upp igen!

...

bloggen ligger nere tills jag hittar lusten igen!

-

next up - solsidan!

a smiling face dosen't always mean a smiling heart.

       
ni är otroligt! ni få läsare som hänger kvar även för min urusla uppdatering!
har inte varit så sugen att blogga, har haft mycket att göra hela tiden. och då menar jag verkligen HELA tiden!
men nu tror jag att jag är back on the track! vi får väl allt se.

ja vad har hänt, haft match som gick rent åt helvete! tror nog att hela vårat lag sitter i rullstol imorgon.. har haft en underbar övernattning med fanny, kollat innebandy, haft en rolig kväll som jag alltid har när man umgås med malin & malin. jadu, en kortfattade sammanfattning vad jag har gjort i helgen! mycket har hänt. måste verkligen plugga engelskan också, men orka man verkligen?


MALIN GÄST-BLOGGAR


HeJJSS!! nu sitter jag at majas hus. med malin med dårååå. för er som läser hennes blogg, så vet ni redan det. hehe!! eller det beror på om ni läser majas eller malins först. SAKSAMMA.
vi äteer Ben&Jerrys och bara CHILLAR. det är ganska nice?något vi borde göra om bruttor. :**
och YÄY The playtones gick vidare i melodifestivalen BIG HEART!<3<3
nej nu kommer mammii så vi ska hem.buuh:((
hejdåååå /

@ fannys house

sitter hemma hos fanny nu & lyssnar på musik och kollar på när hon bäddar min säng(a) snäll som hon är!
blir väl snart att äta mat i think och sen kolla film! mean girls 2 & camp rock 2 står på schemat!
imorgon blir det nog att åka och kolla på innebandy, men mer om de imorgon. nu ska jag hjälpa henne och sen äta! vi hörs senare ikväll! puss

vintersaga

 
 
smyckena jag fick i onsdags. gillar dom allihopa! om ni tycker nått var fint eller vill kika på flera smycken så kika in på denna hemsida så hittar ni hennes smycken!

18 februari 2011

 
hejsan & godmorgon! vaknade för en timmes sen ungefär, och varför? kan nån säga varför man alltid vaknar så jäkla tidigt när man får sova? det gör jag alltid.. men tror det är för man är van med att gå upp tidigt eller nå? haha

idag är ju som sagt ledig och det klagar jag definitivt inte på! visst, det var jätteroligt på ica & jennie var suverän som vanligt, men ledig är väl alltid det bästa?
idag blir det att kanske plugga lite engelska (och om jag känner mig själv rätt så kommer det aldrig bli av) och sen drar jag till fanny och sover där. men jag tar med mig min data, så något hinner jag nog uppdatera!
vi hörs lite senare. puss

godnatt världen

 
nej nu väntar sängen på mig.. smyckena får ni se imorgon istället! vi hörs när jag vaknar imorgon! puss & godnatt

these nights i fall asleep, wondering where you are

   

maja is back

 
okej detta är sista gången jag säger - förlåt för dålig uppdateringen! men jag sa ju igår att jag kommer tillbaka idag och det gör jag! nu är min praovecka slut, eftersom jag är ledig imorgon och jag klagar inte! den här veckan har varit alldeles för lite sömn och för mycket stress, har haft massor att göra från klockan sju på morgonen till tio på kvällen! så nu är jag helt död och ska sova typ HELA dagen imorgon.. fyfan jag bara njuter av tanken! hihi

skulle kunna babbla på hur länge som helst men det kommer ni inte orka läsa så.. tror det blir ett inlägg med lite musik, och ska försöka ta kort på smyckena jag fick igår! puss

FÖRLÅT FÖRLÅT!

hejsan, och förlåt! hinner inte med någonting längre.. nu fattar jag varför alla vuxna typ är döda när dom kommer hem från jobbet. helt sjukt vad man är trött.
direkt efter "jobbet" så åkte jag till konfirmationen, sen efter det direkt upp till klubblokalen där min gudmor hade lagt ut sina smycken så kom hem med två nya halsband + ett armband. kan visa imorgon!
uppdateringen kommer bli bättre jag lovar. men jag har så jäkla mycket att göra så jag hinner inte ens hem innan jag ska någonstans.. men redan imorgon eftermiddag/kväll blir det bättre uppdateringen jag lovar!
nu ska jag äta min semla + kanske duscha. vi hörs imorgon! & kom ihåg, jag kommer tillbaka! puss

how far we've come

hejsan och förlåt att jag inte har uppdaterat någonting men har haft fullt upp hela dagen!
praoen var väl helt okej, fick packa upp frukten och lite varor. sen hem direkt, äta och sen på träning.
så jag kom hem nyss och är helt slut! så nu ska jag kolla lite bloggar & kolla facebook. så vi hörs imorgon! puss

15 februari 2011

hejsan eller godmorgon kanske jag ska säga! idag har jag lite bråttom, dom kommer om cirkus 20 minuter och jag är inte halvklar än..
prao idag som ni kanske förstå, tror vi skulle få hålla på med frukten idag, men vet ej säkert!
nej nu måste jag skynda mig! vi hörs när jag kommer hem som jag ej vet när. puss

LADY GAGA GÖR DE IGEN

 

 

svar på kommentar


svar: jag köpte mina på marieberg i örebro på rut m.fl, men dom kanske finns på jc i köping också, du får väl åka och kolla, det skadar aldrig ;)

..and the mirrors gonna fall tonight

       
hejsan! kom hem från "jobbet" för cirka två timmar sen.. har ätit och bara tagit det lungt! är inte på så stort blogghumör idag vet ej varför, men tänkte iallafall säga vad vi fick göra idag lite snabbt och sen får vi hörs i morgonbitti istället.

först fick vi vattna blommor & flytta på massa blommor. sen fick vi packa upp varor, sen lunch, sen packa upp ännu mera varor & till sist fick vi fixa med kassa grejer & räkna massa med grejer.
vi hörs imorgon. puss


14 februari 2011

 
godmorgon! jag fick sovmorgon till halv tio idag, riktigt skönt måste jag säga!
idag är det ju alla hjärtans dag, så - glad alla hjärtans dag alla söta läsare!

jag ska ju praoa på ica i arboga som jag sa igår med jennie, jag är riktigt taggat just nu! hihi
nej, nu ska jag äta klart min frukost och sen vänta på att dom ska komma. jag vet tyvärr inte när vi slutar eftersom vi började senare idag. men jag skriver när jag kommer hem! puss

s-s-solsidan

             
nej, pringles & solsidan väntar! skriver imorgon bitti istället! puss & godnatt

are you ready?


vart varken tvspel eller måla naglarna! hihi, suttit vid datan & lyssna på musik istället.
fick reda på att jag kanske får sovmorgon till klockan tio imorgon, men får reda på det mera senare ikväll! det är ju prao denna veckan och jag ska praoa med jennie på ica i arboga hos hennes föräldrar, riktigt skönt att få göra någonting annat än att gå mellan lektionerna som man alltid annars gör..

NU därimot ska jag nog måla naglarna & lyssna på musik. vi hörs lite senare! puss

how far we've come

 
hemma från allt jag skulle göra. & jag är 100 spänn rikare & lite mera kristen! haha okej, det sista stämmer inte.
nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske måla om naglarna & bara ta de allmänt lungt.. lite sugen på att spela gamla tv-spel som jag gjorde förut när jag var lite mindre. tror fan vi kör på de! hihi, vi hörs lite senare. puss

13 februar 2011

godmorgon! idag är det konfirmation eller nån gudstjäns som vi var tvungna att gå på så då är det väl vara att gå antar jag.
sen åker jag ner till pappa och tjnar lite pengar, så kommer jag hem efter ett halv två tror jag. så vi hört efter det. puss

mysis kvällis

blir filmkväll med malin & malin idag med. mysigt värre!
drar snart ner till affären och hur en film med brudarna.. är ju bara jag som får hyra så, hihi.

ni får ha en kanon lördagskväll så hör vi imorgon! puss

hellcats på kanal 5



tänkte bara säga till er att hellcats är en ny serie som börjar på kanal fem söndag den 13 mars klockan 18:05.
jag kommer troligtvis kolla på internet eftersom att jag har träning till klockan sex..  men jag SKA se serie, tror att de kommer bli en riktigt bra serie! man kan se ashley tisdale från high school musical, aly michalka från bandslam, matt barr & robbie jones från one tree hill.

SVAR PÅ FRÅGORNA:

från: fanny
fråga: vad är din högsta önskan? det kan vara ett par skor, en resa, ja vad som helst!
svar: min högsta önskan NU är nog att få åka utomlands.. jag har vit som en jag vet inte vad och vill bara komma bort från allt och bara ha det allmänt bra! sen vore det väl inte fel med en resa med dom bästa någonstans! hihi

från: mia
fråga: gillar du någon?;-D
svar: gillar & gillar, det kan jag inte säga! men nja, säger nej på den frågan!

från: cassandra & jennie
fråga: lägg upp en bild på ditt favvo plagg :-) det ska vara ngt du äger!
svar: tror jag måste säga mina underbara svarta jeans som kommer från rut m.fl!
 

från: amanda
fråga: vad är det västa du vet? & vad är det BÄSTA du vet? ;D
svar: det värsta jag vet är när folk ljuger, blir sura för ingenting, söker mera uppmärksamhet än vad om redan har m.m
det bästa jag vet är när jag får umgås med mina underbara vänner, får skratta, lyssna på musik och inte har några läxer/prov! hihi

från: elin
fråga: Favorit affär? Har du nå husdjur? Vart vill du bo när du blir stor? Favorit tv-program? :D
svar: favorit affär är nog vila & veromoda. nej, jag har inget husdjur. om man nu ska drömma så skulle jag självklart vilja bo i typ new york eller london, men om man ska tillbaka till verkligheten så blir det nog någon stad i sverige, vet ej vilken men kanske stockholm eller västerås. favoritprogram är helt klart one tree hill!

från: amanda grahn
fråga: Du skriver oftast "kärlekstexter" eller vad man ska säga, tex i miss you och massa:) så nu undrar jag vem det är om :D sen undrar jag om du vet några bra hemsidor som har mycket och fina smycken, som ringar tex:)
svar: den jag skriver om är oftas ingen alls, det är från några låtar och allt. men om jag skriver om någon så är det inte alltid killar, det kan vara någon kompis jag saknar eller något sånt.
jag brukar nästan aldrig kolla på smycken och sånt på internet, oftas blir det bara kläder. men klädäffärer som vila, gina, veromoda och h&m brukar ha fina smycken.

från: anonym
fråga: vad ska du gå för gymnasium när du ska börja där? :)
svar: det lutar mot ullvi-samhäll som min bror, men det är ju trots allt ett helt år kvar så jag kanske hinner ändra mig.

från: tess
fråga: vad ska du välja till gymnasiet? fritidsintresse? :)
svar: som jag sa i fråga ovan - ullvi-samhäll i think. fritidsintressen är väl kompisarna, handboll & fotboll. men just nu tar skolan över min fritid så..

från: rebecca den bästa
fråga: 1. Visst är jag bäst? ;D 2. berätta om någonting pinsamt som har hänt dig, det kan vara precis vad som hällst :D
svar: aldrig becca, jag är bäst! haha. fråga två: ehm..  när jag satt i mitt rum och det knackade på altandörren och trodde det var min bror, men sen när jag rusar upp och där står hans kompis och glor på mig som om jag var dum i huvudet.. haha, kanske inte låter så pinsamt eller roligt men tror mig, det var de!

från: anonym
fråga: vad är det absolut bästa som hänt dig? :)
svar: ehm.. det är väl när jag träffade alla underbara människor som jag älskar så grymt mycket! sen finns det väl småsaker som man tycker är helt underbara men inget slår mina vänner & familjen!

från: josefine andersson
fråga: framtidsplaner? favoritmat? favoritgodis?
svar: framtidsplaner har jag nog inte så många.. skaffa mig ett bra jobb, ha en underbar familj med en mann & två barn! hihi. favoritmat är nog grillat på sommaren. favoritgodis har jag nog ingen, är men en chipsmänniska! MUMS


från: louise
fråga: vilken är bästa resa du har gjort?  och om du fick åka vart som helst vad skulle du välja då? :)
svar: bästa resan jag har gjort måste vara london-resan! helt underbar plats att vara på, går inte att beskriva med ord. om ni inte har varit där, åkt dit! ni kommer inte att ångra er en sekund!
dit jag helst skulle vilja åka är usa, har alltid velat åka dit, och det SKA bli av.

från: moa
fråga: vilket är ditt favorit ämne i skolan?:)
svar: idrott utan tvekan! eller bara idrott, hatar bad! hihi

från: malin källgren
fråga: kan inte du lägga ut gamla ego bilder?
typ sånna som du tog när du var jätteliten och var super nöjd över bilderna men idag vill du hellst inte veta av dem? ;-))
asså du ksk tog jättefina ego bilder när du var liten men några "halvfula" har du säkert som du kan bjuda på.
ingen bra fråga ksk men aja <3
svar: tyvärr så har jag inga gamla bilder på den här datan, och jag har knappt några gamla egobilder för jag kommer ihåg att jag skämdes så jäkla mycket för dom för typ 1-2 år sedan men nu ångrar jag mig att jag tog bort dom.. men kan kanske göra ett inlägg någon dag om jag hittar någon!

från: johanna
fråga: hm, vem är din favoritfotbollsspelare & varför? :)
svar: måste nog säga zlatan. han är helt gym på fotboll, helt underbar personlighet (eller som det verkar på tv iallafall) och verkar vara skitsnäll & rolig! så; GO ZLATAN!

från: anonym
fråga: villka är dina topp 10 filmer?
svar: nu kör jag igenom dom som är mina favoriter inte den som ligger etta, två osv på min favolista:
a walk to remember, dear john, the last song, john tucker must die, raise your vocie, she's the man, fighting, one tree hill, desperate housewives, cougar town. (okej, dom sista tre är serier men kom inte på några andra)


hoppas att ni vart nöjda med era frågor!



tillbaka med 90-talet!

 
ärligt talat tycker jag att dom som är små nu har för mycket tråkiga och för avancerade barnprogram!
tänk er när man var lite, kollade på bumbibjörnarna, tarzan, lejonkungen och alla dom där bra filmer som inte var så avancerade! nu är det så mycket tecknat och allt. ne usch! tycker synd om dom som är små nu, tänk er när dom växer upp och barnen frågor vad dom tittade på när dom var små - jo, phineas & ferb? hur roligt låter de? nja, länge leve 90-talet! hihi

sista chansen

sista chansen att ställa en fråga i min frågestund jag svarar på frågorna ikväll istället för imorgon!
om ni nu har frågat en fråga redan och undrar om något mera så är det självklart att ni får fråga igen! blir bara roligt! hihi. PUSS

TARZAAAAAAAN

       
stack till affären med pappa & kom hem nyss.. & idag har det inte hänt någonting och jag kan inte fatta att klockan redan är kvart över tre? vart fan har den här lördagen tagit vägen? helt sjukt vad helgen går fort.
men just idag gör det ingenting för i veckan så blir det prao med jennie så det betyder - ingen skola! wihoo

idag fick jag värsta lusten att bara sitta och kolla på såna här gamla filmer man kollade på när man kvar liten, som tex: tarzan, bumbibjörnarna, toy story och alla dom BRA filmerna.. PUSS

GRATTIS JOHANNA RYTTING KANERYD!

             
                     grattis till max & marcus också!

12 februari 2011

 
godmorgon godmorgon! hur är läget? själv tog jag en liten sovmorgon till elva ungefär! kanske inte så lång men skönare än att gå upp runt nio. hihi!
idag vet jag inte vad som händer, vore roligt och hitta på något med någon men alla är ju typ borta. bajs också!
nu ska jag gå upp och äta lite frukost i think. vi hörs lite senare! puss

who you are

 
hejsan! nu har tjejerna gått. eller okej fult att ljuga, dom gick för typ en timme sen.. vi hade det mysigt och kollade på knight and days tror jag den heter, var väl lite smårolig och härligt ibland. helt klart sevärd men inte en nya favvo!
nu ligger jag i soffan och lyssnar på musik, tänkte se vem som åker ut let's dance idag, det enda roliga med programmet och få se vem som åker ut.. haha
detta blir de sista jag skriver här i bloggen idag. jag kommer tillbaka redan imorgon när jag vaknar! vi hörs då. puss

myskväll men tjejerna

hejsan! hemma från malin nu! vi snackade en massa och sånt. sen gick vi till malmahallen där hon hade träning med sina killar som hon tränar. var tvungen att gå hem halv sex för att jag skulle äta.. men ja, jag har varit hemma i cirkus en timme & snart ( eller vet ej om det blir snart) så kommer typ malin, johanna & kanske malin hit och kollar film! myspys hej!

men skriver nog något mera inlägg idag! annars för vi imorgon. PUSS

sommaren kom tillbaks

        
måste börja säga att det verkligen är snöstorm här! det ser ut som det gjorde i barna i bullebyn!
hejsan föresten! matteprovet gick väl sådär, eller skrev på allt förutom 3 frågor & dom losar jag 6 poäng på.. bajs! men nu får jag inte veta det fören nästa måndag, känns väl lite surt men that's life!

idag blir det att vara med malin think, kanske någon mera men det får vi se.
nej, nu ska jag stoppa i mig något så att magen inte låter så jävla mycket, hihi. vi hörs senare! ha en kanonfredag, för de förtjänar ni! puss

11 februari 2011

 
 [ida & jag får stå för bilden idag]
godmorgon bloggen! hur är det? själv är jag lite nervös faktiskt. även fast jag ej borde vara de.. jag har ju gjort matteprov förut? varför är jag så nervös idag då? aja, får väl göra mitt bästa mer kan jag inte göra, som min mamma brukar säga, hihi.

fredag idag, wihoo! riktigt skönt, sista dagen i skolan på en vecka, har ju prao veckan som kommer.
slutar 20 över 1 men kanske kommer hem lite senare om vi får sitta över på matteprovet. puss

i'll make your love grenade explode, nanana




hit the lights


tjoho mitt i matten! matten rullar faktiskt bra, *peppar peppar ta i trä* hihi, hoppas verkligen att det sitter kvar tills imorgon. ska plugga lite mera + lite på hk:n. men sen kommer det nog upp ett musikinlägg! vi hörs lite senare. puss
ps. lite onödligt inlägg kanske, haha

helg + prao


hejsan allihopa! hemma från skolan nu och torsdagar går sakta som vanligt! men imorgon är det fredag & sen helg! wihooo, fast vi har prao nästavecka så behöver inte gå till skolan då heller. snacka om chill!
fast det som är mindre chill är att jag måste plugga hemkunskap idag + matte, har prov i båda imorgon, fan! men det som är så ruligt är att jag inte vet vad jag ska öva på på hk:n.. very funny!
nej, nu måste jag börja om jag ska bli klar någon gång, vi hörs! puss

10 februari 2011

 
tänkte börja med att säga att jag fick en kommentar med att "pluggar du jämt?" och ja, jag är tvungen. just nu är det grymt mycket som ska göras, matteprov, religiionsläsxförhör, hkläxhörhör, engelskaprov, noprov.. så jag MÅSTE för jag har lovat mig själv att ligga i denna termin, och förbättra mina betyg så!

godmorgon föresten, hur mår ni? själv vart jag glad när jag vaknade för att jag trodde det var fredag och tänkte yes sovmorgon imorgon.. kul att mamma säger att jag ska väl hem och plugga idag? då förstår jag att det bara är äckeltorsdag och det är fredag IMORGON! wihoo, där blev min glädje till zero.
nu blir det att fixa sig så vi hörs efter skolan. puss

snacka om att man saknar att vara liten




förlust + äckellärare, kan det bli bättre?

hejsan! hemma från matchen, det ända jag kommer säga är att vi förlorade.

fick nyss reda på att det inte är bara en sida man ska kunna till religionshäftet som äckelläraren sa! wihooo, så ska snart börja kolla igenom resten av frågorna bara jag får smset av mathilda. vi hörs innan jag lägger mig! puss

GODIS + MATTE

 
nej nu jäklar! ni har jag godis + matteboken, så ni SKA det in i huvudet! ska fan ha bra på detta prov, över trettio! hihi, vi hörs lite senare innan jag sticker på match! PUSS

9 februari 2011

 
hejsan! nej, jag har inte glömt er men den här dagen måste jag plugga arsle av mig + att fixa malin's ipod och det tar tid, jag lovar!
men snart ska jag äta lite mat och sen åker nog jag och min bror ner till affären och handlar lite godis så att man blir på lite bättre humör när man ska plugga religion & matte hehe.
jag skriver lite senare, puss!

one last breath

nej nu säger jag godnatt! imorgon står plugg på schemat och det är verkligen inte okej men måste verkligen göras! bajs också.. men lägger mig nu och lyssnar lite på musik! vi hörs imorgon när jag vaknar. puss

i love you like a psycho

  
hemma från träningen, lite jobbigt faktiskt. fast min konditionen är inte den bästa så det kanske inte är så konstigt? hihi
glömde helt bort att jag skulle fixa malin's ipod efter typ 2-3 månader.. men måste göra det imorgon imellan alla läxor & prov jag måste öva på. men jag SKA klämma in det någonstans. puss

when the light hits your eyes, it's telling me i'm right




ni är bäst verkligen!

glöm inte frågestunden! 

vill bara säga att jag har världens bästa kompisar! ni är helt awesome verkligen! ni gör så att jag överhuvudtaget vill gå till skolan, ni gör mig på gott humör när jag är ledsen, ni ser när någonting är fel. och framförallt ni bryr er. jag har så roligt med er, det går inte en enda dag utan att jag inte skrattar. i love you guys! ni är guldvärda allihopa!
(hade inte en bild med alla så därför ingen bild, men ni vet vilka ni är)

studiedag imorgon, wihoooo!


aja, ni behöver inte klaga på bilden.. hehe

hemma från skolan nu, och vi är lediga imorgon, kan inte beskriva känslan till de! fast min onsdag kommer ändå spenderas med skoböckerna, men sovmorgon får man ju iallafall + att vi har match då!

just nu så underhåller bullen & musiken mig genom matten.. matteprov på fredag, dags att plugga nu så man får godkänt iallafall! vi hörs lite senare

8 februari 2011

        
godmorgon, idag hinner jag göra ett morgoninlägg. eller hinner och hinner, de får vi väl se om jag gör! haha
tyska prov, och jaa.. är faktiskt lite nervös, kan typ allt men orden kan ju bara dra någonstans..
aja, skola idag & sen hem, träning ikväll. skönt va ordet!
vi hör efeter skolan sötisar! puss

time after time

      
nej, nu säger jag godnatt! skriver inget mera idag. tyska får gå som det går, tror att jag kan det men är inte riktigt säker men godkänd hoppas jag på iallafall!
vi hörs imorgon med troligvis bättre uppdatering. PUSS & GODNATT!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


ska mitt liv bara bestå av skolan eller?


nuså, nu sitter typ ordet & allt på tyskan så nu snart ska jag övergå från tyska till engelska.. tror ni att jag kommer blanda ihop dom? hehe, det tror iallafall jag.. men hoppas inte!

idag är det typ ingenting på tv, kanske blir att belöna sig lite med en bra film? aja, vi får väl se om jag kan kan allt! nu dyker jag ner i engelskag losorna, vi hörs lite senare! puss

hem från skolan och plugga igen? rena tortyren ju..

 
i'm sorry! men hann inte blogga imorse, var tillräckligt stressad.. inte bra, inte bra! men ska bli ändring på det från och med idag! hihi.
skolan gick helt ok, inget nyss i think. tyska prov imorgon + engelska glosor, för jag kommer jag absolut inte blanda ihop dom, nejnej.. men tyskaprovet går först!
så restan av dagen kommer gå åt att plugga. men hinner nog blogga lite imellanåt. så hört lite senare. puss

ROLIGASTE PÅ LÄNGE

hejsan, asså dagens avsnitt av solsidan var det roligaste jag sätt på länge!
- är han full eller?
- nejnej, det är lillagubben på ungerska
_____________________________________________

- men håll käften sonja! nej nu ska du ner i källaren!

så jäkla roligt! synd att det inte fanns klipp på bara dom två sakerna, men men! vi får väl stå ut, haha.
detta blir mitt sista inlägg för idag. måste belöna mig själv att jag har varit bra med uppdatering idag, är det bara jag som tycker de? hihi.
glöm inte bort frågestunden som håller på till söndag. och som sagt, ni får fråga hur mycket frågor som helst! med detta säger jag GODNATT!

solsidan 20:00

 
haha jag vet att det inte bara är jag som kommer skriva eller har skrivit detta..
men om cirkus tio minuter börja solsidan, så då sitter jag i soffan med chips som jag verkligen hoppas på för att jag är grymt sugen på just nu!

bruden är helt awesome

  
 

20 frågor annars bort

okej.. jag börjar med att säga - vart är alla frågor? fått två fråga liksom? KANONKUL!
kom igen nu, om det inte blir mera frågor än 20 stycken tills nästa söndag så tar jag bort den. okej?:)
& sen får ni fråga hur många frågor ni vill!

tjänade nyss 100 spänn och det sitter riktigt fint i plånboken! nu ska jag äta, duschen och sen dyka ner i tyskaboken wihoo! hehe..

NU KÖR VI, MYCKE FRÅGOR NU!


söndag; 6 februari

               
                 klicka på bilden för min spotifylista
godmorgon alla glada! (okej, ni sura får också ett godmorgon, hihi)
vaknade klockan nio (?) kul.. idag blir det nog att tjäna lite pengar på att städa och sen måste jag plugga tyska. har prov på tisdag, wiho! eller? skulle inte tro det va.

just nu sitter jag iallafall och lyssnar på min kick as grymma spotifylista & ska snart upp och äta frukost. vi hörs senare!

godnatt världen

 

..and even angelina jolie got those, the only way you see those is with no clothes

 
 

freaky friday

 
justja, freaky friday går ju på tv idag klockan halv tio på feman. ska självklart se den!
rolig & bra på samma gång. visst, jag har den och den är inte direkt nyas av alla filmer, men det är typ en sån film som man bara måste se! hihi, kolla du med. freaky friday 21:30 på feman!

melodifestivalen

   
idag böjar melodifestivalen, ska man kolla eller inte?
enligt mig suger det, helt världelöst.. dom röstar ju ändå vidare fel hela tiden så man blir ju bara arg? haha
kanske kollar lite, annars blir de nog film & godis helt alone.

klar med bloggen, vad tycks?



är inte riktigt klar, ska försöka få bredare där man skriver men har ingen aning hur man gör, och jag hittar det inte på internet heller? någon som vet hur man gör som kan hjälpa mig? menmen, nu kan ni ju kommentera och säga vad ni tycker om den nya designen?

BLOGGEN FIXAS!

BLOGGEN FIXAS! ALLTSÅ INTE KLAR ÄN!

helvetes jävla skit!

fan, den här dagen blir ju bara värre och värre.. lördag den 5 är mitt fredag den 13. skriver kanske ikväll annars kommer jag nog tillbaka imorgon!

rösta på mig?



jag är en utav dom 10 finalisterna som tävlar om att bli veckans blogg, how awesome is'n that? och vet ni vad som är ännu mer awesome? om jag vann! hihi, så om ni är lika gulliga som ni brukar vara, så går ni på DENNA blogg & röstar på mig! det skulle vara riktigt roligt om jag vann! så sätt igång att rösta mina söta läsare! ni är guldvärda!

kanonkväll






hejsan! jag har haft en kanonkväll hitills. det började med att vi åkte in till stan och käkade på caffelatte. ovanligt? haha nej.
sen kom malin och då gick vi och handlade godis och fixade biljetterna. sedan satte vi oss i salongen, och var HELT själva under hela filmen. rätt så chill, tråkigt nog var filmen inte så bra.. visst, en gång kan man se den men det blir nog inte att se den igen, tyvärr.. nu ska jag kolla lite på datan, lyssna på musik och KANSKE kolla lite på let's dance, aja vi får väl se. puss


meet the parents: little fockers


blir att kolla på denna film idag. verkar faktiskt vara lite smårolig, men det får vi väl se senare.
nu ska jag fixa mig lite och sen blir det att gå till fanny's mormor & morfar och umgås med henne innan vi tar bussen till stan. först äter vi och sen - bioooo! vi hörs innan jag går! puss

vg eller mvg.. de är frågan


hejsan, hemma från skolan nu.. fick reda på att jag fick mvg på soprovet, så nu gäller det bara att jag har visat vad jag kan och allt på lektionerna så kanske mvg't är där. HOPPAS HOPPAS!

nog om det, idag blir det nog bio med fanny. vi får väl se vad det blir för film. jag återkommer om det senare!
nu vet jag inte vad jag ska göra, musik och lite matte kanske? ligger tre sidor efter så wihoo! hehe

nej men vi hörs lite senare när jag har något vettigt att skriva. puss

4 februari 2011

GODMORGON ALLESAMMANS!
trött som ett as idag, orkar verkligen inte skolan idag! buuuuuu, på dig skol äckel..

efter skolan idag vet jag inte vad som händer, kul att vara hemma en fredag men kan vara rätt så skönt ändå. men vi får väl se vad jag hittar på för kul!
nej, jag liggar i sängen nu och det har jag verkligen inte tid med, så vi hörs efter skolan! puss

ses imorgon

vet inte vad det är med mig, kommer troligtvis tillbaka imorgon


just good times'


tjenamors! måste bara börja med att soprovet gick faktiskt bra (enligt mig själv) sen får jag väl se om jag har turen med mig eller inte! hoppas verkligen på bra på detta prov.

idag tog jag hem matten för att göra lite där.. ligger "lite" efter, (okej.. typ tre sidor) så måste börja med den snart. åh, hatar rödkurs, man fattar ju nada? KANONKUL DÄR!
vi hörs lite senare sötnosar, puss

3 februari 2011


godmorgon allesammans! hur är det? själv mår jag väl rätt så bra, lite ont i halsen och jag får absolut inte blir sjuk nu, det hinner jag inte. och jag vill såklart inte det heller!

idag är det torsdag och imorgon är det fredag och helg! shit vad tiden går.. men det är bara bra, för då är det snart prao och snart loooov! så jäkla gött.
nej, nu ska jag börja fixa mig så vi hörs när jag kommer hem, och ett lycka till på soprovet kan jag väl få? hihi puss

i don’t know how it got so bad. sometimes it’s so crazy, that nothing can save me.


Sum 41 – Pieces

+ + + +


ett stopp i pluggadet


dessa godigar ger mig sällskap just nu!
tänkte göra ett stopp i pluggandet.. måste vila armen och hjärnan lite, haha!
det går rätt så bra *peppar, peppar ta i trä* men ska öva mycket mera, det ska fan sitta som flytande vatten det här! haha, riktigt viktigt prov (lärförhör) för min del, gäller ju vg eller ett mvg!

konfirmationen och skolan gick bra, inget speciellt hände på något utav ställena.
nu ska jag lägga mitt no arbete på ett usb minne & göra en framsida. sen ska jag dyka ner i soböckerna. hoppas att ni står ut med mina dåliga uppdatering idag men sånt är livet just nu. kommer tillbaka med vanlig uppdatering redan imorgon, så håll ut! ;) puss

2 februari 2011


godmorgon bloggen. onsdag idag, det innebär en lång håltimme som pizzan får stå för antar jag.
sen när direkt efter skolan så har jag konfirmation till halv sex och sen ska jag direkt hem och plugga so.. så dålig uppdatering blir det idag. förlåt men skolan går faktiskt före just nu! men imorgon ska jag försöka skriva några intresanta inlägg, jag lovar!
nej, nu måste jag göra mig iordning så ha en bra dag allesammans så hörs vi ikväll! puss


if you just believe me

fullt upp från morgon till kväll, därför uppdateringen är typ kass..

träningen gick helt okej, men konditionen är inte okej! fyfan, den MÅSTE tränas upp känns det som. hehe kanonkul!
nu sitter jag med soböckerna och försöker lära in mig lite mera frågor, det går bra nu men imorgon kommer jag ha glömt bort allt bara för att jag är så jäkla trött! så nu säger jag godnatt och tar med mig böckerna i sängen och pluggar lite till där istället. vi hörs imorgon! puss & godnatt

soon training


som det står, snart drar jag på träning. malin & malin's pappor ska träna idag, inte våra "riktiga" tränare, så vi får väl se vad dom har att bjuda på.
& träningslusten har defenitivt inte komma till mig så nu har jag lite ångest för att gå dit, har egentligen inte tid att träna heller.. måste göra matte OCH so. och vet ej hur jag ska hinna med det eftersom vi har den där jäkla konfirmationen imorgon. SKIT! nej, nu ska jag snart dra till träningen.. skriver när jag kommer hem efter nio någongång! puss

blir fan irriterad!


såhär lagom snygg bild på tisdagseftermiddagen
jadu.. ska börja med att klaga på mattanterna! bara för att våran klass äter senare än dom andra klasserna (och det har vi ju inte bestämt själva) så ska vi få mos & någon annan äcklig kebab istället för ris och GOD kebab! varför liksom? det blir ALLTID så på tisdag.. men nu har vi gått till rektorn och han skulle fixa det och hoppas verkligen att han gör det nu.

nu blir det att öva på so:n och kanske göra lite matte om jag hinner, har träning idag. har inte tränat på ett tag så jag känner att träningslusten sjunker så det blir perfekt att ha träning idag!
nej, nu ska jag dyka ner i so'böckerna så vi hörs lite senare. puss


1 februari 2011

godmorgon, första februari idag! snart mars, sen april, maj och sen är snart sommaren här! känner mig riktigt taggat för de, ska bli så jäkla bäst!

nu sitter jag och äter frukost och har lite bråttom (hehe, ovanligt) men vad gör man inte får er? ;) haha
skolan idag, mycket lektioner men ska försöka ta mig igenom dom ändå! ett engelskaläxförhör har jag också, oh herregud hur ska de gå? vi får väl se. vi hörs efter skolan! puss

RSS 2.0