DUKTIG CHEY HÄR!


hell yeah, rubriken säger allt! nästan klar med no:n. bara förstår du frågor kvar och det är bara sju stycken och dom gör jag klart imorgon! känns riktigt skönt att typ bara ha so:n att tänka på.

snart ska jag belöna mig själv med att lägga mig i sängen och läsa klart min bok. måste bara läsa och se vad som händer och hur det slutar!
men vi hörs imorgon bitti troligtvis. puss & godnatt!

plugg'maja


jadu, engelskaglosorna går ju in i ena örat och åker ut i det andra! så alltså dom går inte så jättebra.. nu sitter jag iallafall och gör minns du frågorna på no:n. är snart klar med dom, riktigt skönt! vi får se om jag orkar plugga lite so också, men det har jag svårt att tro.. har pluggat hela dagen, tycker faktiskt att jag har varit duktig idag, guldstjärna till mig! hihi

it wasn't worth it




home from the school. och det här var nog den chilligaste dagen jag har haft på länge i think.
först hade jag svenska, det fanns inga datorer då så där gjorde jag ingenting. senare var det bad, då gick jag till ok och sen fick jag reda på att min tyska var inställd så då hade jag håltimme från elva till klockan två och det är ju inte helt fel? så nu är jag hemma igen och ska börja plugga lite engelska, eftersom vi har glosor tills imorgon + att jag ska göra lite no + att plugga till euprovet på torsdag. tjohej! skola tar inte alls upp all tid jag har!

nån som sa håltimme?

hejsan, hemma igen! har egentligen lunch nu och senare tyska men tyskan var inställd så jag har håltimme till fem i två! wihooo! fast vad ska man göra? smart som jag är så tog jag inte med mig någon av de tre läxor jag har tills den här veckan hem nu och övade på så nu vet jag inte vad jag ska göra dom närmaste två timmarna..
äter iallafall pannkaka nu. godare än skolans mat iallafall. men vi hörs när jag kommer hem senare. puss

(sitter på pappas data, därför inga bilder)

31 januari 2011

godmorgon! är det inte helt sjukt att imorgon är det redan februari? hela januari har gått. men jag klagar absolut inte, våren är här snart! så jäkla skönt!

skola för mig idag, känns väl sådär.. menmen, men måste ju ;) annars hade jag legat i min säng hela dagen och bara sovit, för så trött är jag just nu!
nu ska jag bara äta upp frukosten, klä på mig och sen dra. jag slutar klockan tre idag så vi hörs då! puss


let me see your body move on the floor like ten minutes ago


Inna – 10 Minutes

i wanna kiss your lips handsome


jadu vad ska man säga? hade ju helst sätt danmark stått som segrare i detta vm men nu vart det inte så. eller såklart sverige helst men nu kom dom ju fyra. menmen nästa gång det är vm så vinner dom helt klart!

just nu ligger jag på golvet (?) i vardagsrummet och lyssnar på musik. tro det eller ej, men det är faktiskt skönt! haha
senare blir det solsidan som vanligt och direkt efter det time out. men det är inte fören om en timme så kan njuta lite med skön musik i mina öron en timme till. over and out

HATA SPANINEN!

JÄVLA SPANJORER HELVETES JÄVLA SKIT!!!
ursäkta men sådär arg är jag just nu.. FAN DÅ! dom var ju så nära och framför allt värda att vinna ett brons.. men nu sket det sig! FAN
nu är jag inte glad kan jag säga, det bara kryper i hela kroppen, vet ej vad det är för fel på mig?! vinnarskalle kanske?

30 januari 2011


hejsan! nu är jag hemma igen, och jag hoppas att det har varit okej med lite låg uppdatering för jag ville bara umgås med ida för vi träffas tyvärr inte så ofta.
louise stannade tyvärr inte, hon var för trött. synd de, men ida hade det kul! snackade jättemycket och det är alltid roligt att umgås med henne. tack för helgen ida! behövs göra om snarast!

nu: sverige-spanien! GO SVERIGE! ett brons vore ju inte direkt fel. vi hörs, puss


in idas vardagsrum


sitter i ida's vardagsrum och kollar på fångarna på fortet. har nyss ätit tacos också.
senare vet jag inte vad vi ska hitta på, vi får väl se om lollo är tråkig och åker hem eller om hon stannar! som jag verkligen hoppas på. alltså att hon stannar såklart. haha
jag har inte så mycket att skriva men tänkte bara vara lite snäll och skriva. vi hörs senare! puss

do somethin'


snart kommer lollo och hämtar mig och sen drar vi till ida. där blir det mys, med massa girltalk och massa bra saker! kommer bli helt awesome!
jag tar självklart med mig datan så uppdatering kommer det bli förhoppningsvis. vi hörs lite senare. puss


blir galen.


hemma igen från matchen.. och jadu vad ska man säga. förlust räcker!
asså jag blir galen på mig snart, vad fan ska jag göra? snart slutar jag på allt och ska bli softpotatis! TJOCK SOM ETT BERG OCH SKA RULLA FRAM I SKOLAN! tack för mig!

29 januari 2011

godmorgon söta lösare och godmorgon mensvärk! asså är inte det de sämsta man kan ha som tjej? HELT VÄRLDELÖST!
aja, idag blir det att spela match och senare hem till ida. vi hörs senare. puss

söka hjälp kanske vore en bra idé?






kioskmongot'


denna tös kommer och ger mig sällskap ikväll! det blir ju kanoners!:-D
blev inge stan och fotboll idag, ida ville inte och jag har inte så stor lust att gå själv så fanny räddade min kväll! thank god for that!

GRATTIS ADAM SWERIN


28 januari 2011


ENORMT snygg bild..
hejsan, som ni kanske förstår så hade jag inte tid att blogga imorse men now i'm back!
FREDAG efter skolan och det betyder HEEEEELG! så jäkla skönt, det blir en maja&ida helg i think.
kanske blir att vara med henne idag också, vet ej hur det blev.

lyckades också göra så att vi har tyskaprovet nästnästa vecka istället för nästa vecka, wihoo! puss

shoponline



beställde nyss hem två grejer. ni kanske anar redan nu vad det är när ni ser bilderna men ni får se bättre bilder senare när jag får dom! nu ska jag lägga mig. pusspuss

tattoo


nu skiter jag i om någon säger ba; men vadå härmis? asså det där kom jag på före henne osv.
det här säger jag med sanning: jag har tänkt på det riktigt länge att jag vill ha en tatuering på underarmen.. tyvärr blir det inte förren senare i livet.. MEN VILL HA EN NUU, SÅ JÄKLA SNYGGT!
jag ska ha ett citat vet dock inte vilket än!


orkar man eller inte?


[ två ursnygga bilder, hehe..]

vart finns motivationen liksom? SUG PÅ TYSKA!


dagens outfit - längesen sen sist men nu kör vi


27 januari 2011


hejsan! hann inte blogga imorse så förlåt för de! men nu är jag iallafall tillbaka.

s-dag idag, och för er som inte vet var det är så är det som en "sex-dag", man snackar om sex och frågar massa men frågor och allt.. men vi fick först bli indelade i tre grupper och sen fick man ett papper där det stod ordet "sex" och sen skulle man fylla på massa ord som man tänkte på när man hörde ordet sex.
sen fick vi kolla lite på en film, sen delade dom upp oss i tjej- och killgrupper, sen snackade vi massa och skrev frågor till killarna som dom skulle svara på och likaså killarna till oss tjejer. sen va det mat och vi åt såklart på caffe latte haha. sen vidare till undersökningsmotagningen och kollade lite och sen hem med bussen. sen fortsatte vi kolla på filmen och sen fick vi svaren på dom frågorna vi hade frågat killarna och sen fick vi dra hem.

helt okej dag, kanske inte världens roligaste men det gick.. hehe!
nu ska jag plugga tyskaord eftersom jag har dom tills imorgon, vi hörs lite senare. PUSS

matchlåt? ohyeah!



Plan Three – Triggers


handboll handboll handboll


träningen gick väl rätt så bra, var lite nya övningar.. vet ej om det kommer ge något resultat men vi får väl se imorgon.. hehe, kommer typ inte kunna gå imorgon! kul

nu ska jag bara ta det lungt, lyssna på musik och bara chilla.. imorgon är det s-dag,, wihooo eller? PUSS

she's loved

hemma från skolan igen.. och ett MVG rikare! det lönar fan sig att plugga, så nu jäklar!

idag har jag träning, men det är inte en vanlig träning, det är någon som ska komma och köra någon sorts träning med oss. så får väl se hur det blir då.
just nu sitter jag och belönar mig själv med lite kakor. MUMS PÅ DE!
vi hörs lite senare. puss

26 januari 2011

asså gud vad tiden går fort, snart är det februari och snart vååååår! så jäkla taggad för de alltså, vill bara ha värme just nu.. inte -12 grader som det är ute idag burr!

godmorgon föresten, skola idag.. & noprovet! hoppas verkligen att det går bra, vill absolut inte ha omprov på det här! ett lycka till kanske?
för en gång skull är jag nästan klar, måste bara packa väskan, och borsta tänderna! vi hörs när jag kommer igen efter tre. puss

update


jag tänkte sluta med kategorin dagens låt. känns som jag bara lägger upp en låt för att jag måste, och då blir det inge kul för det var inte så jag tänkte på från början.
men tänkte fortfarnade lägga upp musik på bloggen, men det blir lite när jag har hittat någon bra låt som jag gillar. så nu vill jag höra eran åsikt! tycker ni det är en fullständigt hemsk idé eller blir det bra så? kommentera så får jag vet!

svar på kommentar


svar: den är från norge. vet inte riktigt men malin's mamma köpte med den, men tror att den kommer från cubus där iallafall! men jag har inte den one piece som är på bilden. min är rutig! ni kanske får se den någon dag!

FÖRLUST

hemma igen från matchen och jaa, vad ska man säga.. PINSAMT! vi förlorade och det borde vi verkligen inte ha gjort! vi är SÅ mycket bättre än vad vi var idag! riktigt tråkigt... men jag satte tre och är riktigt stolt hihii!

nu ska jag plugga in de sista på no:n och kolla på sverige - danmark, spännande ju!
vi hörs lite senare. PUSS

grattis 1000 gånger om

först och främst måste jag säga grattis till världens bästa bror som har tagit körkortet idag. GRATTIS!

nu till något annat.. sitter och plugga lite no och kan det rätt så bra, men fortfarande inte tillräckligt, och sen har jag glömt att plugga in lite så det kan jag INGENTING av.. menmen, ska plugga i bilen senare.
& ja, vaför jag ska åka bil är för att om cirka 45 minuter drar vi till hallsta och spelar match! TAGGA BRUDAR NUDÅ! men vi hörs när jag kommer hem, vet ej när det blir. PUSS

25 januari 2011

vanligt att jag har bråttom? skulle intre tro det va!  och ändå sitter jag här vi datan?
men jag måste sminka mig, föna håret, platta håret, borsta tänderna och klä på mig! ni fattar att jag har mycket att göra va? hehe men vi hörs när jag kommer hem istället! PUSS

JÄKLA NO

nej nu orkar jag inte plugga mera.. skelettet består av bla bla, hudens uppgifter är.. organ och massa annat..
JAG ORKAR INTE PROV PÅ ONSDAG! jag kan typ ingenting och kommer inte ha tid att plugga imorgon FAN!

nej, men ska läsa igenom boken innan jag går och lägger mig och sen får jag väl se om jag har lite tid imorgon som jag kan klämma in lite no.. puss

ONE PIECE JUMP IN


jag tänkte ta kort på min nya one piece som jag fick idag. men jag orkade inte, men såhär glad är jag nu för att den är det bästa köptet på länge! ÄLSKAR DEN! och tack lotta för att du köpte med en!


herregud vilken dag..


som det står i rubriken, vilken dag! det började med att när jag skulle gå till skolan så kom jag på att jag har lagt mina nycklar i mamma's bil och hon hade åkt för typ en timme sen.. men som tur var va rasmus hemma så att han kunde låsa. och sen kommer jag till skolan och kommer på att jag inte har någon nyckel så dom i byhålan fick låsa upp skåpet och mina grejer fick ligga i lovisa's skåp och det var inte NÅ trångt där nejnej..
senare när vi har slutat så kommer jag nästan hem innan jag inser att jag inte kommer in för att jag inte har någon nyckel, då tänker jag ba; men farmor har ju nyckel! men tror du dom var hemma eller? nejnej.. ( + att jag hade NOLL batteri på min mobil så den gick inte att använda) så jag fick gå ner till louise och fråga henne om jag fick låna hennes telefon och ringa till pappa och fråga om han var på jobbet och det var han som tur var och då fick jag hans nycklar och kunde gå hem.. SÅ IDAG HAR JAG FÅTT EN RIKTIG PROMENAD! hehe

SÅ NU SKA JAG ÄTA NÅGON GOTT OCH PLUGGA NO & ENGELSKA. VI HÖRS LITE SENARE! PUSS

24 januari 2011


GODMORGON GOTT FOLK! sovmorgon idag, och det klagar man inte på.
har svenska, idrott, lunch, tyska och sist no. inte så jobbig dag ändå.. fast?

jag måste snart gå och har ingenting att säga, så vi hörs väl när jag kommer hem, alltså runt tre. PUSS

that's the way i am


tänkte precis på att vad skönt det skulle bli att lägga sig i sin säng, sen kom jag på att den inte är bäddade med nya lakarn, så det är väl bara att sätta igång att fixa den. & SEN ska jag lägga mig, är ju skola imorgon igen.. inte så jobbig vecka ändå, torsdag är det s-dag. bättre än en vanligt dag iallafall.
vi hörs imorgon bitti. PUSS & GODNATT!


without you i just can't take it anymore


Kevin Rudolf – Must Be Dreamin'

YOU ARE SO DAMN BEAUTIFUL


never easy

bloggen står rätt still idag verkar de som..
godtjänsten gick bra, och fotbollen med. lite långtråkigt både och.

nu håller jag på att lyssna på min kiss as grymma spotifylist som ni hittar HÄR och håller på att flytta lite bilder till min nya dator. och det ska jag fortsätta tills det blir mat och sen ska jag plugga lite biologi.. KYSS

23 januari 2011


först och främst måste jag säga grattis till min underbara farfar som fyller år idag. GRATTIS!

nu till mig hihi, idag ska jag gå till kyrkan klockan elva till tolv för att jag måste gå på någon gudstjäns och sen direkt efter det så har jag fotbollsträning, så jag kommer väl hem vid halv två eller två. så vi hörs då! puss

i will remember you



de jag köpte idag




alla kläder är mycket snyggare i verkligheten än på bilderna, i promise!
bild på min älskade dator också!:*

dagen

hejsan! har varit kass på att blogga idag, men får skylla på att jag fyller år.
jag har ju redan fått alla mina presenter men inte av min familj, och när jag vaknade imorse fick jag ett packet, och i det låg det en lapp som det stod - grattis på 15årsdagen, idag får du välja en data på media market
snacka om att jag vart glad! så nu sitter jag här med min nya dator och håller på lite med den.
ska väl fixa in lite bilder och sånt på den.

men vi var alltså i örebro idag och shoppade loss. jag hittade faktiskt rätt så mycket för att vara jag.
ska ta kort på det snart och sen lägga upp det här tänkte jag, låter det bra?
nej, nu vart det mycket text. vi hörs lite senare med bilder. PUSS

-


en timme och 55 minuter kvar som fjortis!

tänkte bara skriva ett inlägg innan jag ska lägga mig i min oerhört sköna säng och kolla på vem som åker ut i let's dance och sen läsa lite och sen blir det att sova. fyller ju imorgon, som nog ingen kan ha missat.. haha

men ville bara säga godnatt och vi hörs väl nångång imorgon på förmiddagen. PUSS

ETT MÅSTE



jag ska ha minst ett par, men dom är så jävla dyra..
fast det är bara frågan, vilken färg? SVART ELLER VITA?

dagens låt

Kevin Rudolf – Whatchu Waiting For

home from the school

hemma från skolan nu. fick sluta tio över ett istället för tjugo över för att marie skulle vara bussvakt och det klagar man inte direkt på?
nu är jag hemma och idag ska jag nog inte göra någonting vad jag vet. skönt att vila upp sig inför en shoppingdag imorgon! hihi, eller hoppas det blir av iallafall.
vi hörs lite senare sötnosar! puss

21 januari 2011

okej jag suger på att blogga.. ni får ju inga inlägg alls? BUUUUU på mig!
men ska försöka bättre mig lite, men handbollen och skolan tar typ upp min tid. inte bra!

skola idag och det är FREDAG riktigt skönt! och gissa vem som fyller imorgon? memememem! :D
nej, nu måste jag gå och klä mig på mig, hörs efter skolan! puss

what do u got

hemma från skolan igen.. gick ovanligt fort för att vara torsdag!
nyss åt jag pannkakor och ska snart ta fram tyskan och öva lite på den och sen blir det vidare till samlingen och sen match. nu jäklar tjejer!
jag har typ 3 procent på min mobil så kommer tyvärr inte kunna mobilblogga. men ska försöka ta fram dagens låt och kanske något inlägg innan jag drar så ni har lite att läsa tills jag kommer hem. p u s s

20 januari 2011 - två dagar!


hejsan, eller godmorgon kanske man säger.. haha
skola idag, fast har håltimme istället för bilden och de är rätt chill. efter skolan ska jag hem och äta, plugga lite tyska och sen vidare på match. så uppdateringen kommer väl bli sådär på kvällskvisten men ska försöka göra mitt bästa med kanske en mobilblogg när vi åker hem. ska försöka komma ihåg det bara!

nu ska jag fixa iordning mig och sen hörs vi efter skolan. puss


tröttdagen?

asså mina ögon slocknar snart.. vad är det för fel på den här dagen? har läst på jättemånga bloggar att dom är jättetrötta? aja, snart bäddar jag ner mig i min underbara säng med ELLE tidningen. kan ju bara inte bli bättre! vi hörs imorgon. puss

bilder från igårkväll


19 januari 2011

har haft skola, konfirmation och träning idag så har varit fullt upp hela dagen så har inte haft någon tid att blogga.
hade föör bråttom imorse så hann inte ens då heller? FÖRLÅT!
men ska försöka ta igen lite nu och imorgon. vi hörs snart, ska bara in i duschen! puss

malin's place

skrev nyss ett inlägg men råkade ta bort det så det får en kort "sammanfattning" av vad jag skrev tidigare.

sitter hemma hos malin och ska typ snart äta. sen ska vi ner och köpa godis, vi skulle egentligen ha träning men eftersom sverige spelar idag så ska handbollslaget kolla på den tillsammans, det blir ju kanon!

har ingenting att skriva så vi hörs när jag kommer hem eller imorgon. fast jag kanske kan slänga in ett mobilinlägg för att vara snäll? puss

18 januari 2011

hejsan! jag har lite bråttom idag så det blir nog inte ett så långt inägg idag.
ska platta håret, äta frukost, klä på mig och har typ en halvtimme kvar.. vi får väl se om jag hinner.
skolan är seg idag och slutar klockan tre så vi hörs då. puss

handbollsmatch eller idrottsgalan?

ja, vad ska man se? vill såklart kolla på sverige, tror det blir en spännande match.
men idrottsgalan är ju bara en gång per år, och det är ju faktiskt kul? 
hur ska man göra nudå? handbollsmatchen eller idrottsgalan? vilken utav dom ska ni se? om ni nu ska se något utav dom.

engelska, engelska, engelska

engelska orden bara snurrar runt i mitt huvud just nu.. jag vet inte hur jag skulle lära mig dom här tills imorgon. 
ska försöka göra mitt bästa som vanligt. men det blir definitivt inte bättre om jag bara sitter här och babblar, vi hörs lite senare. puss

on and on

hemma från skolan och har nyss ätit lite glass, riktigt gott!
idag ska jag bara ta det lungt och lyssna lite på musik tror jag.
ja, jag har inte så mycket skriva så vi hörs lite senare så har jag förhoppningsvis något att skriva om. puss

17 januari 2011

GODMORGON!
skolan igen, och kan säga att det var såhääääääääär svårt att gå upp i morse.. inte bra, inte bra!
rätt chill dag idag ändå, och jag har faktiskt lite bråttom, ovanligt va?
men jag hinner inte skriva nå mera nu, vi hörs när jag kommer hem runt tre. puss

SOLSIDAN OM 3


ÄNTLIGEN!

äntligen så kan jag blogga igen. känns riktigt skönt, har faktiskt saknat det.. haha

fick massor med pengar och en kamera<3<3<3<3<3<3<3 haha, jag bara älskar den! TACK VÄRLDENS BÄSTA MORMOR OCH MORFAR! JAG ÄLSKAR ER!
så ni ska jag försöka bli bättre med bilder, det börjar redan i det här inlägget med en bild på mina gulliga ungar.
snart kommer pappa hem med en underbar kebabpizza. mums! vi hörs senare. puss

i bilen

hejsan! sitter i bilen påväg hem från matchen, och vi vann! yeah, men 24-18 tror jag de vart, kanon! när jag kommer hem ska jag fixa mig fort som fan och sen kommer släkten och firar mig och min bror, kul! men vi hörs senare ikväll tror jag. puss

två mongos?

haha, malin och jag har fixat en film men vet ej om jag ska lägga upp den.. om den är helt okej? vill ni se den eller inte?
har inte bloggat så mycket men ville umgås med malin och inte bara sitta och blogga! hehe

imorgon blir det match så hinner inte skriva någonting innan jag drar och sen när jag kommer hem så är typ hela släkten här för att fira mig och min bror. men ska försöka göra några mobilinlägg om ni vill ha?

vi hörs imorgon sötnosar. godnatt! puss

dagens låt

You Me At Six – Stay With Me (Acoustic Version)

winner

nej, nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig och sen städa mitt rum innan malin kommer och hon kommer typ om en timme, hehe. bäst att jag skyndar mig! take care

15 januari 2011

godmorgon alla söta!
först och främst ska jag försöka att förbättre min uppdatering. jag vet att det inte bli många "roliga" inlägg, men skulle vara jättegulligt och bra om ni ville ge mig förslag om vad som skulle vara bättre i bloggen? vad ska jag skriva mera om som ni tycker är kul att läsa om? allt för er sötnosar.

vaknade iallafall nyss till liv och ska snart äta frukost. sen ska jag väl städa och sen kommer nog malin tror jag.
hon sover ju här idag som jag skrev i bloggen igår. riktigt kul! puss

HAHAHHAHAHA

"akta en haj!" - så var det zlatan som simmade ryggsim;pPPppP

match + let's dance

hemma från matchen och vi förlorade, inga mer kommentarer om den matchen.. vi tar dom andra på söndag istället.

nu sitter jag och kollar på let's dance och myser med familjen.
imorgon sover malin här, myspys där! puss

dagens låt

Sum 41 – Walking Disaster - Radio Edit

skolan och sen match

hemma igen. skolan gick faktiskt rätt så fort idag.
hade först ea, sen hemkunskap, lunch, tyska och sist matte. vi hade vikarie och hon tyckte att vi jobbade så bra så vi fick sluta fem i ett istället för tjugo över ett. rätt chill där!

idag ska jag städa mitt rum eftersom vi får främmande på söndag. och sen vidare till hallen för match mot göksten.. hoppas verkligen på en seger. p u s s

14 januari 2011

godmorgon klockan är typ bara halv?? vad har hänt? haha, eller jag måste borsta tänderna också men det gör man ju typ på en minut så det är lungt.

skolan idag, och det är fredag!! så jäkla skönt, snacka om att jag har längtat efter det som fan!
efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, match kvart över sex iallafall så tagga till det!
vi hörs efter skolan runt halv 2. p u s s

SVERIGE - CHILE



handbolls vm börjar ju idag. eller för sverige iallafall, det har väl hållit på ett litet tag antar jag?
sverige - chile idag, klockan 20.00. så jag kommer sitta bänkad framför tv:n då och heja på sverige.
kommer ni göra det?


dagens låt



All Time Low – Therapy

what are you working for

hemma från skolan igen, gick helt okej! 2 timmars håltimme säger man inte nej till.
gick rätt så fort ändå måste jag säga.

nu ska jag plugga tyska ord som är tills imorgon. fast är bara åtta ord så inte så mycket som tur är.
vi hörs lite senare. puss

13 januari 2011

godmorgon, idag gör jag faktiskt ett morgoninlägg, egentligen har jag inte tid men gör det för er!
skolan idag, blir väl sådär.. men har inte bild och det är riktigt skönt!
ja, jag slutar väl klockan tre så vi hörs efter det. p u s s

dagens låt

Avril Lavigne – What The Hell

hjärta, hjärta, hjärta!

du är det bästa som någonsin har hänt mig! du är dig själv och ingen annan kan slå en sån jävla bra brud som du är.
du stället alltid upp för mig, du ser när det är något fel, du ser när jag är extra glad över någonting.

första gången jag träffade dig var när vi gick i lekis, vi kanske inte var så jättebra kompisar i lekis, ettan och tvåan men i trean och högre och högre klasser har vi bara blivit tajtare och tajtare. jag älskar dig mer för varje dag som går. vad har jag gjort för att förtjäna en sån underbar människa som dig?
du är så speciell. när vi är har jag det som roligast, jag känner mig älskad och att du verkligen bryr dig om mig! jag pratar med dig om allt och ingenting. jag känner mig trygg med dig vid min sida. jag hoppas att du aldrig kommer att sluta älska mig, för jag vet att du kommer alltid vara en sån står mig närmast, den jag älskar så otroligt mycket och är helt underbar!
JAG ÄLSKAR DIG BÄSTA VÄN! du är bättre än någon annan människa, glöm aldrig det!♥

what are you looking for

det var ingen bloggning innan, sorry! men skolan och träningarna tar verkligen upp min tid just nu.. men jag försöker faktiskt, så tro inte att jag bara skiter i er för det gör jag absolut inte!

träningen gick väl sådär, men aja.
nu ska jag äta ugnspannkaka, mums! men vi hörs lite senare men några inlägg tror jag. p u s s

like a pyramid

hemma igen från skolan.. och skolan tar fan kål på mig redan! har gått två dagar och jag skulle typ dö för sommarlov.
idag har jag iallafall träning halv sex till sju, men ska försöka slänga in ett inlägg innan jag drar till för att förbättre min dåliga bloggande.
NU ska jag räkna lite matte och kanske träna lite på lite tyska ord tills på fredag, men det är bara om jag orkar, haha. pussssssss

mobilblogg var det här

hejsan, inte tid imorse heller att blogga. och att gå upp tidigt är inget som jag kommer göra, är trött ändå haha. vi hörs när jag kommer hem. puss

dagens låt

Charice – Pyramid - Featuring Iyaz Album Version

louise hela dagen

nejnej, inte bra det här! förlåt för dålig uppdatering idag!
men har verkligen haft fullt upp hela dagen; dagen började med skolan.. 2 läxor och 2 prov första dagen, asså livet är verkligen inte rättvist? hur fan kan man vara så elak?...
sen vidare hem till lollo och sen vidare gymmet där lollo skulle sola. sen direkt hem till mig för att äta och sen vidare till malmahallen där det var träning på g.

men nu är jag hemma igen och kan andas ut, ska nog ta mig en macka och sen dyker jag ner i min bok. puss

@ louise place

hann inte blogg imorse, sorry! men hade bråttom ändå..
riktigt segt att gå upp i morse, håll på att gå in i bokhyllan när jag skulle gå upp. hehe

nu sitter jag här hos lollo och hon ska snart åka iväg och sola och jag ska hänga med som sällskap!
men vi hörs senare när jag kommer hem. puss;*

boknarkoman? nejnej

nej, nu går jag snart och lägger mig och fortsätter i min bok.
den är faktiskt rätt så bra, jag är inte en sån tjej som läser mycket böcker, jag börjar sällan att läsa hemma om det inte är till något arbete. men den här gången var jag faktiskt sugen, konsigt nog.

vi hörs t i d i g t imorgon.. buhu! jag vill inte. godnatt! puss

maja med spagetti ben..

hemma igen från träningen. och mina ben är som spagetti.. asså helt sjukt, jag vet inte om det var jobbigt eller hur det var men nu efter känns det perfekt och helt underbart!

imorgon börjar skolan och jag är inte lika taggat som jag var förut.. och längtar definitivt INTE på att gå upp på tidigt. puss

dagens låt

Sick Puppies – What Are You Looking For

HAHAH, vafan?


brottarträning

jag kan ju glömma en slapp dag med inga måste.. kom på att det är styre/brottarträning klockan sex till typ halv åtta idag för min del, och jag har en känsla av att det kommer bli grymt jobbigt. och det gör det ju inte bättre att man inte har tränat på en halv månad och konditionen ligger på noll.. herregud, hur ska detta sluta?

10 januari 2011 - sista lovdagen

godmorgon. ja som det står i rubriken så är det sista dagen på jullovet och det känns faktiskt inte sååå farligt, visst läxor, prov och tidiga mornar är väl inte det roligaste man kan vara med om men träffa alla kompisar som man inte har träffat på ett tag.

idag ska jag bara njuta och vara hemma och ha det mysigt med mig själv.
läsa lite kanske (ja, ni läste rätt) och kanske kolla på någon film. men vi hörs lite senare. puss

again and again and again...

nu har jag äntligen tid att blogga. 
mormor och morfar åkte hem för ungefär en timme sen, och sen dess har jag kollat på minuten. och ni som såg det, såg säkert tjejen i slutet, hon var fett grymt!
synd att man inte får se hur det gick förren nästa vecka.. lite surt!

jag tänkte lägga mig tidigt idag och fortsätta i min bok som jag började med i förrgår tror jag det va.
den är rätt så bra så här långt, men har typ bara läst 30 sidor så vi får väl se längre in i boken.
dagens låt kommer upp snart annars blir det här sista inlägget för idag. vi hörs imorgon! puss


if it means a lot to you

åt nyss lite mat, - pasta & lövbiff. lika gott varje gång! 
snart ska jag börja göra mig i ordning och sen gå vidare till träningen,
om jag ska vara helt ärlig så har jag inte nån lust alls att träna. men det är väl då det brukar bli roligast? när man inte alls har någon lust.. vi får väl hoppas på det bästa iallafall.

när jag kommer hem så är mormor & morfar här. dom ska äta och massa. mysigt värre!
men jag ska försöka göra ett inlägg när jag kommer hem ändå. puss

“you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.”


min superduper spotifylista

' hasta la vista

9 januari 2011

första tänkte jag bara säga att bli medlem på http://bloggtrafik.nu/ och ni kommer garanterat få flera läsare. jättekul grej faktiskt. jag har redan haft 24 läsare nu på morgonkvisten och jag brukar ha runt 24 per DAG! haha, så hoppas att ni vill stanna, hihi.

godmorgon föresten, hur mår ni? jag mår rätt så bra, är lite trött bara.
skulle egentligen lägga mig lite tidigare igår men det var att kolla på sex and the city istället och jag måste erkänna att det var inte riktigt lika bra som jag hade förväntat mig och alla hade sagt till mig. den får 2 av 5 möjliga, det hände ju ingenting? SÄMST typ.
nej, nu väntar frukosten på mig. så vi hörs lite senare. p u s s 


soundtrack 2 my life

sitter och kollar på fångarna på fortet, men fråga mig inte varför.. men det bli väl så när man bor i den här byhålan jag bor i.. hehe, jätteroligt!

just nu är jag sån här som bara MÅSTE åka utomlands någonstans snarast för annars smäller jag av.
sitter och kollar runt lite på internet och jag vill verkligen åka nu! jag får fan ångest av det..
så; mamma och pappa, om ni läser det här! det gör absolut ingenting om ni bokar en resa i vår, skulle göra mig såHÄÄÄR glad! puss

dagens låt

Kid Cudi – Soundtrack 2 My Life

jag får väl bjuda på dom då..


8 januari 2011

godmorgon, pappa kom och väckte mig för en timme sen ungefär och såhär långt har jag bara tagit upp datan i sängen och kollar runt lite.. ska snart äta lite frukost och sen vet jag inte vad som händer.
skulle vilja möblera (heter de så?) lite i mitt rum men jag har inte så mycket att fixa för jag har ju massa hyllor överallt, men vi får väl se hur det blir med den saken. 
vi hörs lite senare. p u s s

dagens låt - skön

Rihanna – Cheers (Drink To That)

gissa vem som vann? hehe

kom hem för typ en timme sen och nu sitter jag och kollar på let's dance. inte direkt världens bästa program kan jag inte påstå men det går att kolla på när det inte finns någonting annat att göra.

gissa vem som vann bowlingen då? hehe, JAAAAAAG!! grym jag är! fast?
bilder kommer nog upp imorgon, orkar inte lägga in dom på datan nu. 
men det blir nog inte mera inlägg idag, förutom "dagens låt" som kommer upp snart. så vi hörs imorgon sötnosar! puss

bowlingen!!

nu drar jag snart till bussen, ska bara sätta på mig kläderna och bädda sängen som jag inte har gjort än(a haha, lite säg här!
jag kommer hem runt åtta och då ska jag kolla på let's dance som börjar idag! men vi hörs senare men lite bilder troligtvis!:D låter inte de bra? puss

“love is just a word until someone comes along and gives it meaning.”


jag saknar dig så det gör ont!
jag saknar varje gång vi bakade, varje gång vi kollade på film, varje gång vi sov över och håll på med massa tok!
vi är inte lika tajta längre, vi har inte träffas på mycket länge. men du vet att du alltid kan lita på mig och höra av dig när du vill snacka av dig!
du går på en annan skola, och har läxor och prov lika som jag, så vi inte hinner träffas lika ofta. 
men vill bara att du ska veta att jag saknar dig nå grymt och att du alltid kommer vara bland dom bästa som finns i mitt liv. jag älskar dig!

7 januari 2011

godmorgon, vaknade för någon timme sen och är grymt trött.. varför sover jag inte för?
kanske är för utvilad efter jullovet, men skolan börjar ju om 4 (!!) dagar.. helt sjukt vad tiden har gått fort. buhu.

idag ska jag bara vara hemma tills ikväll då jag drar till stan och bowlar med becca,mathilda och fanny. kuul!
men ni ska jag åta lite frukost så vi hörs lite senare. puss

disney channel is the best

göta kanal 3 var väl sådär, som förväntat.. lite små rolig ibland men annars så var den sådär.
sen ska jag gå och lägga mig och kolla lite på tv - disney channel i mitt hjärta!

vi hörs imorgon sötnosar! puss

how do you love someone without getting hurt

brudarna gick hem för ett litet tag sen och jag har hunnit äta och snackat gamla galna grejer som pappa var med om när han var som mig och lite äldre. riktigt roligt att lyssna på för han är alltid med om så sjuka grejer som man knappt kan tro att någon kan göra..
som att åka plastpåse i en backe med kostym på nyårsafton? vem kom på den idéen liksom? haha

klockan åtta blir det att kolla på göta kanal 3 med familjen. har hört både bra och dåliga saker om filmen, men har inte sätt den så ska ge den ett försök iaf!
vi hörs lite senare ikväll, puss

shoreline

inte bra inte bra maja.. riktigt dålig uppdatering nu på senaste tiden men ska försöka förbättra mig.

snart kommer malin,malin & mathilda hit och umgås med mig. kul!
har förutom legat i sängen och lyssnat på musik, haft världens värsta mensvärk jag någonsin har haft.. det var det värsta jag har varit med om. helt sjuk!
men slut på gnäll nu. snart kommer dom men vi hörs lite senare. puss

6 januari 2011

hejsan, vaknade för typ en timme sen och håller på att fixa malin's blogg lite.
därför jag inte skrev fören nu, men är inte klar med den än men tänkte ändå att skriva ett litet inlägg.

idag ska jag också vara med malin, men vet inte riktigt när.
men vi hörs lite senare. puss

22.22, 16.16

är det bara jag som har så att man alltid kollar på klockan när det typ står "22.22, 11.11, 13.13" eller någon annan sådan tid.. asså det är sjukt läskigt, har haft det ett bra tag är det bara en slump att jag har det eller?

aja, nu ska jag lägga mig och försöka somna, måste vända tillbaka dygnet som jag snackade om igår för att skolan börjar ju snart. kill me pleaseeeeeeeeee. puss

light outside

hemma igen, och konditionen ligger verkligen på noll. trött efter uppvärmningen.. inte bra det här!
snart gå och äta upp min pannacotta, som jag verkligen förtjänar. haha

nått mer inlägg för ni nog innan jag lägger mig och sover. puss

mat + träning

nejdu, nu låter min mage till 1000 för jag är så grymt hungrig så ska kolla om maten är klar.
klockan fem drar jag till träningen, ska bli så jävla skönt att träna. har inte tränat sen typ mitten av december och det är verkligen inte okej! för efter all jul/nyårs mat och slapphet så står magen ut och konditionen ligger på noll.. bra snart på 2011, fast?
men vi hörs när jag kommer hem sen. puss

dagens låt

A Day To Remember – If It Means A Lot To You

5 januari 2011

hejsan, förlåt för att jag inte bloggade innan jag åkte men jag hade bråttom ändå..
tandläkaren gick faktiskt bra och fort. jag gick in dit och väntade i väntrummet och sen ropade dom på mig.
jag gick in och satta mig och sen frågade han om någon tand och om det inte var varit något besvär med det (och jag fattade ingenting, vilken jävla tand?) men jag svarade att det inte var något fel.
och sen tog han två kort och sen ba; nej men det här ser ju alldeles utmärkt ut, då får du komma tillbaka i sommar, ha en trevlig helg. jag ba; ehh, aja?
MAX 2 minuter tog det, haha men det var riktigt skönt det.
sen stack vi till mamma farmor och hälsade på och sen vidare till mormor och fika och sen kom jag nyss hem.
nu vet jag inte vad som händer, blir kanske att kolla lite skidor, men vi hörs lite senare. puss

tandläkaren

nej nu är det snart dags att gå till sängs. har jag "vänt på dygnet" som det så fint heter enligt mamma..
+ att jag ska till tandläkaren, JAG VILL INTE! :(
gå till tandläkaren är det värsta jag vet.. fyfan vad hemskt! aja, måste ju göras så.
men vi hörs imorgon bitti innan jag drar förhoppningsvis, om jag inte fegar ur och stannar hemma(a haha puss

jadu...

asså kolla på 2.45 ungefär. jag dör lite här hemma alldeles själv.. HAHAHAHA

dagens låt - älskar människan

Wakey!Wakey! – Light Outside

lite ändring i bloggen min

ja som jag skrev i rubrik så har jag ändrat lite i bloggen, bl.a rubriken och header.
men jag vet ärligt talat inte om det var så mycket bättre, men vad tycker ni.. vart det bättre?

en helt "vanlig" kväll med fanny


believe

fy vilken hemsk uppdatering idag det har varit.. fy på mig.
men har kollat på the blind side igen, och det är så jävla bra, ännu bättre är det att den är sann.
de bästa filmerna är fan när dom är sanna. man blir så rörd. ( okej, nu lät jag som en tant typ..)

fanny stack hem från mig runt halv tre för hon skulle och träna, som jag egentligen också borde göra för min kondition ligger verkligen på NOLL och jag skämtar inte nu.
men vi hörs lite senare, puss

4 januari - tjoho mensvärk

hejsan, vaknade typ för en timme sen av världens jobbigaste mensvärk. mensvärk är fan det värsta man kan ha.
så killar, vad glada över att ni inte har det..

fanny sov ju här ialla fall så hon vaknade nyss till liv.
idag vet jag inte vad som händer, vi får väl se. men vi hörs lite senare. puss

piss piss piss

jäkla ryssland.. nu är jag sur! haha godnatt, hörs imorgon!

haha, jag tröttnar aldrig. kommer ni ihåg?

del ett:
del två:

du var solskenet

sitter här framför datan som jag har gjort hela dagen. fanny har fortfarande inte kommit men ska äta sen kommer hon och sen drar vi till ica och köper lite gott till kvällen!

känns som jag inte uppdaterar så mycket men när man sitter här hemma och inte gör någonting så finns det inte så mycket att skriva om. men ska försöka få ihop något roligt inlägg. puss

dagens låt

Good Charlotte – I Just Wanna Live

3 januari 2011

godmorgon, eller ska jag säga de? haha
tog en lång sovmorgon enligt mig till halv ett, riktigt skönt att få sova ut. men kan ju inte somna på kvällarna, det går verkligen inte. inte lika roligt..

idag ska jag hitta på någonting med fanny, sen sover hon över här. riktigt kul!
fast de som är mindre kul att hon kommer typ klockan fem..

nu vart det mycket roligt och mindre kul i det här inlägget.. haha, men så kan det bli ibland. men vi hörs lite senare. puss


jag vill, jag vill, jag vill!


- hur underbart ser inte det här ut på en skala? HELT UNDERBART!
jag vill bara utlands nu, Nu, NUUUUUU! någon snäll lite kotte, som jag ge mig lite pengar så jag kan få åka till det här paradiset? haha

TVÅ BILDER SOM JAG TOTALLT ÄLSKAR


say what you need to say

hejsan! farmor och farfar åkte hem från oss för en timme sen ungefär. kul att träffa dom som vanligt.
sen satte vi oss och kollade på minuten som går på ettan, har inte sätt det tidigare och det var fan bra. roligt och spännande! asså hur kan man komma på såna sjuka grejer egentligen? fast det är bra att dom har tagit såna grejer som man kan göra hemma, för det kan man ju ha någon gång när man är några stycken.

imorgon blir det att vara med fanny. har inte varit med henne på jättelängre så det ska bli kul.
men vi hörs lite senare, puss

dagens låt - kommer ni ihåg, adam och eva?

Shebang – Romeo

we are diffrent stars, like venus and mars

nej nu är det dags att dammsuga och göra en annanaspaj. vi får ju främmande av famor och farfar så.
vi hörs lite senare men något inlägg och lite så. puss

2 januari 2011

godmorgon. only 20 dagar kvar! sen är det min födelsedag, rätt så chill va?
fast jag får bara paket från mina föräldrar då. sen får jag av m&m och f&f typ den 16:de eller va de nu va.
ni på careface på allt..
idag tänkte jag hitta på någonting med louise men kom på att farmor och farfar kommer hit och äter och ger presenter till rasmus tror jag.. 
men vi hörs lite senare, puss


it's like he doesn't hear a word i say. his mind is somewhere far away. and i don't know how to get there.

nej nu blir det snart sängen med filmen karate kid. ÄNTLIGEN ska jag få se den. nu är datan inne i huset så det blir helt perfekt!
min dag har jag spenderat hemma i mitt rum. knappt lämnat rummet, skönt det med!
men imorgon ska jag se till att få någonting gjort, har knappt varit med någon på hela lovet. och det har ändå gått 10 dagar, varav två har jag umgås med mina kompisar.. inte bra maja, inte bra.

men vi hörs imorgon alla söta, puss och godnatt!

fångarna på fortet

ni missar väl inte fångarna på fortet idag klockan 20.00 på tv4?
det är ju blogglaget idag, med foki, paow, blondinbella och petra. 
jag kommer ialla fall sitta i mitt rum med massa gott och kolla, tycker jag ni också borde göra! :)

just a dream

hejsan, hur har 1 januari varit för er? första dagen på det nya året och min bror fyller år. GRATTIS bästa broder!
annars då? jo, åt nyss mat och sitter här och magen är proppfull, är så jävla mätt så det är inte sant.. men gott var de.
mitt rum ser ut som att de har blivit attackerad av en bomb föresten. så NEXT UP: städa mitt rum.

dagens låt

Augustana – Boston

nyårs firande 2010/2011


NYÅRS-LOOK


1 januari 2011

GOTT NYTT ÅR KÄRA LÄSARE! lite sent, man har inte hållt på med datan så mycket och det har ni väl förståelse för hoppas jag? :)

mitt nyår var helt underbart! (bilder kommer senare idag) vi skålade in de nya året och hade allmänt mysigt.
jag skulle gå hem med min bror sen och hans "nyktra" kompisar.. haha riktigt roligt! och fick en historia av en utav dom, haha fyfan vad kul de va! 
sen när vi kom hem så var mamma och pappa hos några så vi gick dit och chillade lite och gick sedan hem runt klockan två. 
sen slocknade jag som en stock i sängen. men jag lägger ut bilder och annat snart! pusss

RSS 2.0